Hell Spawn

 

THE EVIL PONY'S

Hell Spawn » Interviews » THE EVIL PONY'S

Het blijft wachten op nieuw werk van Meetjesland's trots THE EVIL PONY'S, en de reden is dat de mannen een nieuwe bezigheid hebben gevonden, namelijk bier drinken, euh brouwen of alletwee wie zal het zeggen! Onze redacteur Bart pende het volgende neer na enkele Pony biertjes! Schol!

Written by Bart C.

THE EVIL PONY'S

Wie graag een lekker biertje lust en de lokale muziekscene een duwtje in de rug wil geven (stellende dat de muzikanten niet op de rand van een klif staan...) moet dit zeker eens lezen. De Trots van het Meetjesland, The Evil Pony's werd niet enkel wereldberoemd met hun  Poldermetal die geen ondertitels nodig heeft. Nu willen ze de boze wereld ook veroveren met hun bier. Het is een zomerse dorstlesser met een explosie van citrus- en tropische hoppigheid, met een aangename ronde bitterheid ondersteund door een subtiele, moutige biscuittoets. Het bier wordt gebrouwen door Sköllman Brewery en ik moet zeggen dat het vlot binnen gaat. Er zijn vijf varianten, elk met een specifiek etiket die één bandlid in de kijker zet. De flessen van 75 centiliter zijn uiterst dorstlessend en smaken naar meer.

Wil je een echt collector's item op de kop tikken, dan moet je je haasten. Er bestaat een gelimiteerde versie met de vijf soorten verpakt in een origineel kunstwerk. Bovendien krijg je nog enkele leuke hebbedingen. Zowel esthetisch als qua smaak een schot in de roos, en volgens mij een betere belegging dan de meeste aandelen.

Te bestellen via hun webshop : https://theevilponys.ecwid.com/

 

 

 

CD of the month

Image EXELERATE

Exelerate
From The Vaults
Cd van de maand maart 2023

Previous CD of the month

Fatal Encounter
High Roller Records
Cd van de maand februari 2023

  • CCN Systems NV
  • Instath BVBA
  • Combell NV
  • Knowledge BVBA NV

© 2002-2023 Hell Spawn, all rights reserved.

Hosting and customn CMS made by VideoStore.be and Igor VC