Hell Spawn

 

THE EVIL PONY'S

Hell Spawn » Interviews » THE EVIL PONY'S

Het blijft wachten op nieuw werk van Meetjesland's trots THE EVIL PONY'S, en de reden is dat de mannen een nieuwe bezigheid hebben gevonden, namelijk bier drinken, euh brouwen of alletwee wie zal het zeggen! Onze redacteur Bart pende het volgende neer na enkele Pony biertjes! Schol!

Written by Bart C.

THE EVIL PONY'S

Wie graag een lekker biertje lust en de lokale muziekscene een duwtje in de rug wil geven (stellende dat de muzikanten niet op de rand van een klif staan...) moet dit zeker eens lezen. De Trots van het Meetjesland, The Evil Pony's werd niet enkel wereldberoemd met hun  Poldermetal die geen ondertitels nodig heeft. Nu willen ze de boze wereld ook veroveren met hun bier. Het is een zomerse dorstlesser met een explosie van citrus- en tropische hoppigheid, met een aangename ronde bitterheid ondersteund door een subtiele, moutige biscuittoets. Het bier wordt gebrouwen door Sköllman Brewery en ik moet zeggen dat het vlot binnen gaat. Er zijn vijf varianten, elk met een specifiek etiket die één bandlid in de kijker zet. De flessen van 75 centiliter zijn uiterst dorstlessend en smaken naar meer.

Wil je een echt collector's item op de kop tikken, dan moet je je haasten. Er bestaat een gelimiteerde versie met de vijf soorten verpakt in een origineel kunstwerk. Bovendien krijg je nog enkele leuke hebbedingen. Zowel esthetisch als qua smaak een schot in de roos, en volgens mij een betere belegging dan de meeste aandelen.

Te bestellen via hun webshop : https://theevilponys.ecwid.com/

 

 

 

CD of the month

Image CATEGORY 7

Category 7
Metal Blade
Cd van de maand Juli 2024

Previous CD of the month

Rise
Massacre
Cd van de maand Juni 2024

  • CCN Systems NV
  • Instath BVBA
  • Combell NV
  • Knowledge BVBA NV

© 2002-2024 Hell Spawn, all rights reserved.

Hosting and customn CMS made by VideoStore.be and Igor VC