Hell Spawn

http://www.bftpfestival.com/tickets/

Ta.2.Guy

Hell Spawn » Interviews » Ta.2.Guy

Een tijdje terug begon Guy Commeene, die we uiteraard allemaal kennen als gitarist van Dyscordia, aan een nieuwe uitdaging, hij werd namelijk tatoeƫerder. Dat deed hij onder de schitterend gevonden noemer Ta.2.Guy! Aangezien we Guy al een tijdje kennen en ook omdat het een supersympathieke pee is, dachten we dat het origineel was om hem eens aan het woord te laten komen over zijn nieuwste bezigheid en we polsten ondertussen ook es naar de stand van zaken bij Dyscordia!

Ta.2.Guy

Dag Guy, alles kits?

Zeer zeker, Nico

Je bent een tijdje terug begonnen met tattoos zetten. Hoe ben je daar ineens opgekomen?

Ik heb altijd al een passie gehad voor tekenen, ontwerpen en zo veel meer... als ik maar creatief kon zijn. Tatoeëren was iets wat ik al langer wou doen, maar om de één of andere reden heb ik nooit de stap gezet, totdat Jelke (Tattoo Jelke) mij een voorstel deed in augustus van vorig jaar. Ik heb geen seconde getwijfeld... Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de gekregen kans.

Als ik je FB page er op nasla, heb je op dat gebied geen gebrek aan werk. Doe je dat na de dagelijkse job of is dat je fulltime job (geworden)?

Het is momenteel in bijberoep dat ik dit doe, ik ben eerder iemand die voorzichtig tewerk gaat, dan dat ik me zonder nadenken op iets stort. 

Je bent ook een ontwerper met al enkele schitterende ontwerpen achter de hand. Staan er nog zo'n werkjes in het vooruitzicht?

Momenteel niet meteen, alles wat ontwerpen aangaat heeft nu meer met tattoos te maken... maar voor Dyscordia doe ik nog steeds alle ontwerpen, voor merch, enz. En hopelijk het artwork voor het volgende full album van Dyscordia!

Wat vind je het leukst om te zetten qua tattoo? Of is dat iets waar je niet mee bezig bent?

Toch wel, maar als relatief nieuwe Tattoo artist beperk ik me niet tot één bepaalde de stijl. Ik doe mijn best om me in veel verschillende stijlen te verdiepen. 

Heb je raad voor mensen die erover nadenken om in de toekomst een tattoo te laten zetten?

Vooral dat ze er goed moeten over nadenken! Wat ze willen, waar enz. Het is permanent é... 

Qua tattoo kun je soms ver gaan, en er zijn uiteraard veel standaard tattoos. Wat vind je leukst, een origineel ontwerp of...

Liefst originele natuurlijk, maar je moet natuurlijk altijd in de eerste plaats rekening houden met de wensen van de klant. Iedere tatoeage moet volgens mijn mening uniek zijn.

Wat draagt je voorkeur een zwart/wit tattoo of eentje met kleur?

Ik doe beide graag, maakt mij eigenlijk niet uit... elke tatoeage is een uitdaging!

Je bent natuurlijk ook goed gekend als gitarist bij Dyscordia. Hoe staat het daarmee? Ik bedoel maar, jullie brachten vorig jaar een schitterend album uit, maar na enkele concerten bleef het behoorlijk stil!

Het is inderdaad wat stil geweest tussen december en neem halfweg maart, maar dat is amper 4 maanden. Maar van deze 'stille periode' hebben we geprofiteerd om al heel wat instrumentaal materiaal klaar te stomen voor een volgende release, nu heeft Piet de komende periode heel wat werk om alles van de juiste teksten en zanglijnen te voorzien. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik eerder wat ontgoocheld ben, dat we met zo'n sterke release ("Words in ruin") op zak,  zo weinig hebben bereikt.. Ik wil niet verwaand klinken, maar ik had toch veel meer verwacht van de aankomende zomerfestivals... Nu, goed, zo is het nu eenmaal, maar gelukkig hebben we nog heel wat meer shows voor de boeg, en binnenkort zal er wel meer bekend worden gemaakt. Ik kijk vooral al enorm uit naar Headbanger's Balls fest dat doorgaat in Izegem en dat, naar ik nu verneem, al zo goed als uitverkocht is. 

Nog iets te melden?

Check vooral regelmatig Ta.2.Guy op facebook, met regelmaat post ik wel nieuwe werken, en natuurlijk Dyscordia blijven volgen en steunen, want we zijn niet bij de pakken blijven zitten, en hebben al heel wat materiaal liggen voor de volgende release. Er is vanzelfsprekend nog wat werk aan de winkel eer alles klaar is voor de volgende cd, maar de eerste stappen zijn gezet. Cya soon bro, en nogmaals bedankt é!

https://www.facebook.com/Ta2Guy-812078908932115/

Nico

CD of the month

Image LEGIONS OF THE NIGHT

Sorrow Is The Cure
Pride & Joy
Cd van de maand september 2021

Previous CD of the month

Tales Of Sacrosanct Men
WormHole Death
Cd van de maand augustus 2021

  • CCN Systems NV
  • Instath BVBA
  • Combell NV
  • Knowledge BVBA NV

© 2002-2021 Hell Spawn, all rights reserved.

Hosting and customn CMS made by VideoStore.be and Igor VC